Backa Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Informativno-zabavni
 
PrijemBaneriLatest imagesRegistruj sePristupiPravna Izjava Img]
Zadnje teme
» Mungo Jerry - Boot Power (1972)
Pravna Izjava EmptySub Avg 15, 2015 8:49 am od Lalaso

» C.C. Catch - MusicBox (2003)
Pravna Izjava EmptySub Avg 15, 2015 8:47 am od Lalaso

» VA - Super Hits of the '70s - Have a Nice Day Vol. 2 (1990) FLAC
Pravna Izjava EmptySre Jul 29, 2015 8:25 am od Lalaso

» Quadro Nuevo - Tango (2015)
Pravna Izjava EmptySre Jul 29, 2015 8:21 am od Lalaso

» T-Bone Walker - Good Feelin' (1993)
Pravna Izjava EmptyPet Jul 24, 2015 7:04 pm od Lalaso

» Woody Shaw - Woody Shaw With Tone Jansa Quartet (1985)
Pravna Izjava EmptyPet Jul 24, 2015 7:01 pm od Lalaso

» Jimmy " Baby Face " Lewis - The Complete Recordings 1947-1955 (2002)
Pravna Izjava EmptySre Jul 22, 2015 7:31 pm od Lalaso

» VA - Dore L.A. Soul Sides 2 (2015) Lossless
Pravna Izjava EmptySre Jul 22, 2015 7:29 pm od Lalaso

» Don Backy - L'immensita (1998)
Pravna Izjava EmptyNed Jul 19, 2015 9:22 am od Lalaso

Backa chat
Muzičke vesti


Traži
 
 

Rezultati od :
 
Rechercher Napredna potraga

  Bookmark and Share

Delite | 
 

 Pravna Izjava

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole 
AutorPoruka
Lalaso
Admin
Admin
Lalaso


Pravna Izjava Empty
PočaljiNaslov: Pravna Izjava   Pravna Izjava EmptyČet Apr 01, 2010 12:21 pm

Izjava

Poštovani posetioci,

Pristupanjem na "https://backa.forumsr.net/" Internetske stranice (u daljem tekstu "mi", "naš", "https://backa.forumsr.net/" Internetske stranice, "https://backa.forumsr.net/"), Vi prihvatate uslove navedene u daljem tekstu.

Ako se ne slažete sa uslovima molimo vas da ne pristupate i/ili koristite "https://backa.forumsr.net/" Internetske stranice. Mi možemo ove uslove promeniti bilo kada i obavestićemo vas o tome, mada bi bilo mudro da sami proverite regulativnost uslova dok koristite “https://backa.forumsr.net/” Internetske stranice. Posle izmena to znači da prihvatate nove uslove.


Svi sadržaji na Internetskim stranicama "backa.forumsr.net" su namenjeni ISKLJUČIVO za reklamu i promociju.
Ulaskom na internetske stranice backa.forumsr.net, Vi se slažete da sadržaje nećete koristiti u ilegalne svrhe.
Ni jedan sadržaj se ne nalazi na serverima backa.forumsr.net, već samo veze prema drugim internetskim stranicama.
backa.forumsr.net forum je sve posetioce obvezao, u skladu sa zakonom, zakon vaše zemlje, zemlje gde je "backa.forumsr.net" hostovan kao i međunarodni zakon, da sve pesme, video zapise, fotografije i ostale sadržaje, preuzete sa linkova koji su postavljeni na internetskim stranicama "backa.forumsr.net" izbrišu u roku od 24H sa svog sistema.

Prihvatate da nećete slati uvredljive, vulgarne, klevetničke, reči mržnje, preteće, seksualno orijentisane reči ili bilo kakav materijal koji ne poštuje zakon vaše zemlje, zemlje gde je "backa.forumsr.net" hostovan kao i međunarodni zakon. Čineći to, rizikujete da budete odmah i zauvek izbačeni, uz obaveštenje vašeg Internet provajdera ako mi tako zahtevamo. IP adrese svih postova se beleže da bi pomogle u ispunjavanju ovih uslova. Prihvatate da "backa.forumsr.net" ima prava da ukloni, izmeni, pomeri ili zatvori bilo koju temu bilo kada. Kao korisnik, prihvatate da bilo koja informacija koju unesete bude sačuvana u našoj bazi. Ove informacije neće biti prikazivane trećim licima bez vašeg pristanka, niti će "backa.forumsr.net" biti odgovoran za bilo kakav hakerski pokušaj da ovi podaci budu kompromitovani.

Pravna izjava

Opšti uslovi korišćenja Internetskih stranica "backa.forumsr.net"

1. Uslovi korišćenja: Korišćenjem bilo kojeg dela internetskih stranica unutar domena backa.forumsr.net , kao i svih pod-domena, istovremeno prihvatate sve uslove korišćenja navedene u ovim Opštim uslovima, kao i sva specifična pravila koja jesu ili mogu biti donešena, za pojedine sastavne delove internetskih stranica unutar domena backa.forumsr.net. Pretpostavlja se da ste korišćenjem stranica, ili bilo kojeg njihovog dela, u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim sadržajem pravila korišćenja te da ste ih u potpunosti razumeli i prihvatili.

2. Prava i obveze korisnika: backa.forumsr.net, posetiocima svojih internetskih stranica u dobroj nameri osigurava korišćenje sadržajem tih stranica. Svi posetioci imaju pravo koristiti se besplatno sadržajem stranica, pod uslovom da ne krše uslove ovih Opštih uslova te svih drugih javno dostupnih dokumenata koji regulišu korišćenje stranica backa.forumsr.net. Internetske stranice backa.forumsr.net sastoje se od ličnih sadržaja, preuzetih sadržaja, sadržaja sastavljenih od strane posetilaca i korisnika te veza na druge stranice izvan domena backa.forumsr.net.

3. Rizici: Korišćenjem sadržaja internetskih stranica backa.forumsr.net korisnik prihvata sve rizike koji nastaju iz njihovog korišćenja te prihvata koristiti njihov sadržaj isključivo za ličnu upotrebu i na ličnu odgovornost.

4. Odricanje od odgovornosti: backa.forumsr.net se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način bila povezana sa korišćenjem internetskih stranica unutar domena backa.forumsr.net, za bilo koje radnje korisnika povezanih sa upotrebom ili zloupotrebom sadržaja tih internetskih stranica, kao i za svaku štetu koja može nastati korisniku, ili bilo kojoj trećoj strani, a u vezi sa upotrebom ili zloupotrebom korišćenja sadržaja internetskih stranica backa.forumsr.net.

5. Tačnost informacija: Informacije objavljene na internetskim stranicama unutar domena backa.forumsr.net ne moraju obavezno biti potpune, iscrpne, precizne ili ažurirane te ne moraju predstavljati obvezujuće stručno ili pravno mišljenje. backa.forumsr.net ne odgovara za bilo kakvu štetu koja može nastati kao posedica korišćenja bilo koje informacije objavljene na stranicama backa.forumsr.net. Stavovi i/ili mišljenja nisu obavezno stavovi i/ili mišljenja backa.forumsr.net.

6. Veze: Internetske stranice backa.forumsr.net sadrže veze na druge internetske stranice. Ove veze objavljene su u dobroj nameri. backa.forumsr.net ne može biti odgovoran ni za kakve sadržaje koji se nalaze izvan domena backa.forumsr.net.

7. Autorska prava: Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na internetskim stranicama backa.forumsr.net mogu se koristiti samo za lične potrebe korisnika, uz poštovanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba. Neovlašćeno korišćenje bilo kojeg dela internetskih stranica backa.forumsr.net smatra se kršenjem autorskih prava i može proizvesti sudske i druge postupke protiv prekršioca. Ukoliko smatrate da je backa.forumsr.net na bilo koji način povredio vaša autorska prava ili druga prava, molimo da to prijavite Administrator-u. Vaš zahtev će u najkraćem roku biti razmotren i ukoliko ga nađemo opravdanim, sporni sadržaji će biti odmah uklonjeni.

8. Odnos sa drugim sadržajima: Stranice backa.forumsr.net sadrže i dokumente, podatke, informacije, kao i veze prema drugim internetskim stranicama napravljenim od strane trećih lica, koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. backa.forumsr.net nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim internetskim stranicama te se u potpunosti odriče svake odgovornosti, uključujući i one vezane za tačnost, potpunost i dostupnost sadržaja na internetskim stranicama kreiranim od strane trećih osoba.
Nazad na vrh Ići dole
 

Pravna Izjava

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Backa Forum :: Pravna Izjava-
Skoči na: