|
| Autor | Poruka |
---|
zrnikolay48
| Naslov: Pohvala i molba Pon Avg 10, 2009 10:22 am | |
| Jedan od izgledom najmodernijih foruma-sajtova kod nas koje sam ja video i sve pohvale zbog toga.
Molim ako je moguce otvorite jos jednu temu pod nazivom-Sport- gde bi stavljali materijale i tekstove... :bounce: :bball: |
| | | Lalaso Admin
| Naslov: Re: Pohvala i molba Pon Avg 10, 2009 12:02 pm | |
| - zrnikolay48 ::
- Jedan od izgledom najmodernijih foruma-sajtova kod nas koje sam ja video
i sve pohvale zbog toga.
Molim ako je moguce otvorite jos jednu temu pod nazivom-Sport- gde bi stavljali materijale i tekstove... :bounce: :bball: Nije problem.Da li si mislio(znamo se,nismo na Vi)na neku odredjenu temu ili da otvaramo pod teme(sa svim mogucim sportovima).Ipak smo mi muzicki sajt i temu Sport ce mo otvoriti u Backa Caffe-u cisto da oplemenimo forum sa novim sadrzajem. Pozdrav |
| | | Lalaso Admin
| Naslov: Re: Pohvala i molba Pon Avg 24, 2009 3:09 pm | |
| Zao mi je sto niko od Vas koji posecujete ovaj forum ne daje svoje sugestije(koje sadrzaje bi voleli da vide ovde) Ovo je i poziv svima da uzmu ucesce u radu ovog foruma.Cilj nam je da promovisemo muziku,muzicare i pevace.Ako snimci nisu u kvalitetu koji Vama treba,nemojte nam zameriti.Kupovinom originalnog izdanja ce te dobiti to sto trazite. Ja se raspricao a Vi Pozdrav |
| | | Hermes Super Moderator
| Naslov: Re: Pohvala i molba Pet Okt 30, 2009 1:06 pm | |
| Ma pa Tu smo, Forum je pre svega odlično koncipiran, i ja ću dati svoj doprinos forumu, jedino mi treba malčice slobodnog vremena da ga prostudiram, pa ga punimo H. - Lalaso ::
- Zao mi je sto niko od Vas koji posecujete ovaj forum ne daje svoje sugestije(koje sadrzaje bi voleli da vide ovde)
Ovo je i poziv svima da uzmu ucesce u radu ovog foruma.Cilj nam je da promovisemo muziku,muzicare i pevace.Ako snimci nisu u kvalitetu koji Vama treba,nemojte nam zameriti.Kupovinom originalnog izdanja ce te dobiti to sto trazite.
Ja se raspricao a Vi
Pozdrav |
| | | Bubica Domaćica Foruma
| Naslov: Re: Pohvala i molba Pet Okt 30, 2009 5:05 pm | |
| lalice saj ti je extra
Dolazimo za vikend na mobu.
A onda dolaza predlozi , sugestije, prilozi....... |
| | | Lalaso Admin
| Naslov: Re: Pohvala i molba Pet Okt 30, 2009 5:10 pm | |
| - Bubica ::
- lalice saj ti je extra
Dolazimo za vikend na mobu.
A onda dolaza predlozi , sugestije, prilozi....... Bas ste divni.Vec si mi ulepsala forum sa ovim avatarom Dobro dosli |
| | | Lalaso Admin
| Naslov: Re: Pohvala i molba Pon Nov 16, 2009 8:48 am | |
| |
| | | Hermes Super Moderator
| Naslov: Bačka Music Pon Nov 16, 2009 10:42 am | |
| Samo zahvaljujući Tvome predanom radu, neumornom i nesebičnom., svakodnevnom zalaganju., kao i kvalitetu postavljenog materijala (naravno i svima članovima).. dokazuje se i pokazuje da se Svaki Kvalitetan Rad i Trud.. Vrednuje na Globalnom Nivou pa tako i ovaj pokazatelj dovoljno govori za sebe i bez puno priče Živeli u to ime |
| | | Dj Tigar
| Naslov: Pozzz Uto Mar 30, 2010 6:14 pm | |
| Nemam sta puno da dodam,posto znas gde radim i sta ,pomocicu koliko mi vreme dozvoljava ,inace sve mi se svidja i lak je za rukovanje ( Forum ) ... |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Pohvala i molba | |
| |
| | | |
Strana 1 od 1 | |
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |