|
| |
Autor | Poruka |
---|
damvalnik Moderator
| Naslov: Re: Nasmesite se malo Ned Okt 07, 2012 7:35 pm | |
| Bezali Mujo i Haso od africkih domorodaca, medjutim, naidju na kanjon sirok najmanje 15 metara. -Sta cemo sad?-pita Mujo. -Sta cemo? Preskocicemo! -Kako da preskocimo, papane jedan, kad ovde ima 15 metara, a svetski rekord je 8? -A jesi li ti ajvane, nekad cuo za troskok. Ide Mujo u lov na medvjede , napuni pusku, pa sedne u grmlje. Naidje medvjed, Mujo opali, ali promasi. Medved ga uhvati, pa mu kaze: -Hoces da te bem, il' da pravim hamburger od tebe? -Bolje jebi- rece Mujo. Sledece nedelje Mujo nabavi M70 i municiju, sedne u grmlje i ceka. Dodje medved, Mujo opali, ali opet promasaj, pa ga medo opet upita: -Hoces da te bem, ili...? -Bolje jebi-ne razmisljajuci kaze Mujo. Opet nedelja i opet Mujo krene u lov, al ovaj put uzme on haubicu ! Sedi opet u grm i ceka. Eto mede opet, mujo opali, ali opet promasi (!), pa ga medvjed uhvati i pita: -Hoces da...? Jebi- odgovori Mujo naviknut na pitanje. Medved zavrsi, pa ga pita: -Je li, Mujo, jesi ti lovac ili peder?
|
| | | damvalnik Moderator
| Naslov: Re: Nasmesite se malo Ned Okt 07, 2012 7:36 pm | |
| Sedi Fata na nekoj zurci u cosku i sva se stidljivo stisla.Prilazi Mujo i onako bahato pita: -Kako se zoves ti mala? -Fata! -Reci prezime! -Prezime.
|
| Naslov: Re: Nasmesite se malo Ned Okt 07, 2012 7:36 pm | |
| Dosao Muja sa posla i onako besno rece Fati: -Fato daj pive. -Nema piva. -Ma sta nema, gub` se, idi kupi! Nema Fate jedan sat, dva, cetiri,Muja se iznervirao hoce da ubije Fatu. Kad dolazi Fata. -Pa gde si ti sad cu te ubit!-dere se Muja. -Cekaj sad cu ti objasnit`.Idem ti ja kad iza coska iskoce tri momka, ubacise me u kucu i tuci jebi,tuci jebi i tako tri dana. -Ma kako bolan tri dana, tek je palo vece?! -Pa ja sam se samo dosla javit`!
|
| Naslov: Re: Nasmesite se malo Ned Okt 07, 2012 7:37 pm | |
| Sedi Mujo pored reke i vice: -Nema logike!!Nema logike!! Prolazio Haso, pa ga pita: -Sta nema logike? -Nema logike!Cigla cetvrtasta, a kad je bacim u vodu idu krugovi!
|
| Naslov: Re: Nasmesite se malo Ned Okt 07, 2012 7:37 pm | |
| Dosli Mujo i Haso prvi put u Australiju.Setaju oni kad Mujo prvi put ugleda kengure. -Haso gledaj! -Sta da gledam?-pita Haso. -Ma, dodji brzo, da vidis kako mali ide u picku materinu!
-Haso cu li da dolazi Becka filharmonija. -Ma bas me briga, tuci ce ih Zeljo pet nula!
|
| Naslov: Re: Nasmesite se malo Ned Okt 07, 2012 7:38 pm | |
| Voze se Mujo i Haso pa ce Haso: -Je li Mujo jel` osetis da nesto smrdi? -Ma Haso to ti je smog. -Pa, ne znam s cijeg je ali smrdi!
|
| Naslov: Re: Nasmesite se malo Ned Okt 07, 2012 7:38 pm | |
| Mujo i Haso dva rodjena brata.Mujo obrce lovu u Nemackoj, a Haso okruzen coporom dece nema ni za crkavicu.Dosadi tako Hasi pa zove Muju da mu nadje neki posao. -Haso sta ti da radis glup si, nema za tebe posla!-rece Muja. -Ma daj bolan bilo sta! -Dobro dodji.Dacu ti da nosis frizidere na Grenland. Tako i bi odneo Haso jedan tovar i em prodao, em trazi jos jednu porudzbinu.Bilo to nesto sumljivo Muji pa on ode da ispita to.Kad je stigao vide ljudi kupuju kao ludi. -Je li Haso kako si nagovorio ljude da kupuju frizidere? -Ma nista, samo sam im rekao sto da se jebu na -50, kad mogu na -10.
|
| Naslov: Re: Nasmesite se malo Ned Okt 07, 2012 7:39 pm | |
| Dobio Mujo novu gajbu i otisao da je vidi. Usao on u stan, malo razgleda sobe i dosao u spavacu sobu. U njoj ugradjen plakar. Otvori on plakar, u plakaru ogledalo. Uplasvsi se on brzo zatvori plakar i otrca do najblizeg telefona. -Halo, milicija neko mi je provalio u stan, da, jos je tamo, u plakaru se krije. Dosao murkan da izvrsi uvidjaj. Udje on u sobu, polako se priblizi plakaru i naglo otvori vrata. A, pa kolega je vec stigao...
|
| Svercovali Mujo i Haso preko granice vevericu, i Mujo je sakrio u gace. .Kad prodjose granicu, a ono veverica mrtva. -Sta joj bi, bolan? - Pita Mujo Hasu. - Udavih skota! - Kaze Haso. -Trpeh dok je ljustila bananu, trpeh dok je tucala orahe, ali kad krenu da nosi orahe u rupu...
|
| -Bolan Mujo, ja sinoc izasla sa intelektualcem - kaze Fata Muji. -Sta ti je to? -Pa jedan, intelektualac. -Pa kako je bilo? -Pa prvo me vodio na veceru... Pa u bioskop... Pa onda u setnju... Pa onda kuci kod njega... Pa onda intelektualni razgovor... Pa onda izvadi svoj penis... -Sta ti je bre to "penis"? -Ma to imaju ti intelektualci, lici na pisonja, al malecko!
|
| Naslov: Re: Nasmesite se malo Ned Okt 07, 2012 7:40 pm | |
| Mujo i Fata istog dana polazu vozacki. Srecu se posle ispita. -Polozi li, Mujo? - Ma pusti, padoh, izjebali me oni iz komisije na poligonu. -Mene izjebali na Trebevicu, al' polozih. - kaze Fata.
|
| Naslov: Re: Nasmesite se malo Ned Okt 07, 2012 7:40 pm | |
| Spavaju Huso i Haso zajedno u krevetu kad usred noci pocne krevet da se ljulja. Probudi se Haso i pita Husu: - Sto to radis? - Evo ne spava mi se pa malo drkam! - Jel' ti lijepo? - Pa tako, i nije bas. - Drkaj onda malo svog?
|
| Naslov: Re: Nasmesite se malo Ned Okt 07, 2012 7:41 pm | |
| Mujo i Haso sa svog polozaja dvogledom gledaju Europske promatrace u svom selu. Mujo kaze Hasi: - Ma vidi bolan Haso pa jel to promatraci jebu nase zene?! - Ma nisu oni Mujo promatraci, oni su jebaci, a mi smo promatraci!
|
| Naslov: Re: Nasmesite se malo Ned Okt 07, 2012 7:41 pm | |
| Dosao Haso u javnu kucu u Parizu, i pita neku kurvu: - Posto? - 100 franaka. - Ali ja sam vrlo nezgodan. Dok karam, ja bijem, udaram, razbijam sve... - E, pa onda je 200 franaka. Krenu oni, kad ona zastane i pita: - A koliko ti to bijes? - Dok mi ne vratis pare!
|
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Nasmesite se malo | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
Strana 4 od 4 | Idi na stranu : 1, 2, 3, 4 | |
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |